LEDLIGHT DANMARK A/S

Hos LEDlight Danmark A/S sælger vi kvalitets LED-belysning til industri og erhverv. Vi samarbejder med elinstallatører landet over. Vi giver en troværdig rådgivning samt projektering og lysberegning fra vores sælgere, som alle er veluddannet indenfor området.

Vi yder et højt serviceniveau til kunderne og ønsker, at deres oplevelser overstiger forventningerne. Vores kunder beskriver os desuden som troværdige, servicemindet og fagligt stærke.

Vi vil altid have stærk fokus på industri- og erhvervskunder og satse på at blive LED-markedets foretrukne leverandør. Vi vil konstant følge udviklingen af teknologier og produkter, så vi er leveringsdygtige i de bedst tænkelige LED-produkter. Vi vil altid tilbyde et nøje udvalgt sortiment af gennemtestede produkter i højeste kvalitet – din garanti for at få den bedste rådgivning.

Vi vil fortsat ansætte med stor fokus på personlighed og kvalitet. Herudover vil vi til stadighed gennemgå kurser og uddannelser for at følge udviklingen. Under processen til større omsætning vil vi holde fast i vores høje serviceniveau og sikre kvaliteten igennem besøg hos leverandører. Vi vil roligt udvide vores varesortiment med fokus på kendskab til produkterne og høj kvalitetssikring, samt lagerføre alle varer således at leveringstiderne bliver endnu kortere.