VI STÅR SAMMEN 
OM EN GRØNNERE FREMTID

Fra lys idé til virkelighed

LEDlight Danmark A/S er en solid belysningsvirksomhed, der henvender sig udelukkende til det professionelle marked.
Vi har siden 2009 serviceret vores mange kunder dagligt med ydelser i form af kundebesøg, lys- og energiberegninger mv. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder trygt igennem deres belysningsopgaver og har samtidig stor fokus på økonomi og æstetik.
Virksomheden er i dag leverandør til mere end 1.000 elinstallatører og rådgivere i hele norden, som dagligt gør brug af vores medarbejderes ekspertise og service.
Vi er lokaliseret i Holbæk hvor vi har 800 kvm lager- og kontorfaciliteter, som vores kunder flittigt benytter dagligt.
I huset har vi også et showroom med de nyste LED produkter fra vores produktserier samt et stort mødelokale, hvor vores kunder har mulighed for at se og føle produkterne.


2009 Opstart

Efter en årrække som projektingeniør i FLSmidth, blev Morten Bitsch introduceret for LED belysning igennem et norsk agentur.
Dengang var LED belysning helt nyt og ikke mange havde kastet sig over denne nye lysteknologi endnu.  Morten fik en "lys" idé om at starte et belysningsfirma som udelukkende skulle handle med denne nye teknologi. Han stiftede derfor i efteråret 2009 virksomheden LEDlight Danmark A/S med en mission om at levere professionel kvalitetsbelysning samt rådgivning til elinstallatører og rådgivere i hele Danmark.

Med et solidt netværk indenfor elbranchen, startede eventyret med at opsøge og overbevise diverse virksomheder i Danmark om at denne nye LED teknologi var det rigtige valg, hvis de ønskede at reducere deres energiforbrug og driftsomkostninger markant.
LEDlight Danmark kunne allerede efter relativ kort tid gennemføre sine første projekter for kunder som bl.a. Roskilde kommune og Nordea bank.


2010 Partnerskab

I midten af 2010 havde Morten fået så mange opgaver, at der skulle flere kræfter til.
Dette i takt med at Morten samtidig besluttede at importere LED produkterne selv.
Derfor indgik den nuværende kinesiske Supply Chain Manager & partner Wei Wei Li et partnerskab med Morten, med henblik på at styrke samarbejdet med nuværende såvel som nye udenlandske producenter, på et globalt plan. Det skulle senere vise sig at blive en stor fordel for virksomheden, at få en sådan kompetence ind, som lettere kunne kommunikere med kinesiske producenter og som forstod deres tilgang til tingene og samtidig kunne sikre en forsat høj kvalitet af produkterne.  


2011-2013 Vækst

LED teknologiens fremgang i belysningsbranchen gjorde, at LEDlight Danmark de efterfølgende år for alvor fik etableret sig som en professionel og seriøs samarbejdspartner blandt landets el-installatører og erhvervsvirksomheder.
I starten af 2012 begyndte vores nuværende Salgschef & partner Martin Jespersen i virksomheden med henblik på at stå i spidsen for salg & kunderelationer og dermed styrke fremtidig vækst.
Med en stor erfaring indenfor elbranchen og tidligere ansat i nogle af landets større elvirksomheder, fulgte der et stort netværk og faglig kompetence med, som dermed skabte yderligere vækst og fremgang for den nyopstartede virksomhed.


2016 Etablering

I 2016 flyttede virksomheden fra de små lokaler i Brøndby til vores nuværende adresse på Rørvangsvej i Holbæk. Virksomheden var vokset meget hen over årene og derfor var et større lager og kontorfaciliteter en nødvendighed for at opretholde den gode service og leveringstid til vores kunder.
I dag er kapaciteten 450 kvm lager faciliteter samt 350 kvm kontormiljø, mødelokale og showroom, som dagligt bruges flittigt af vores kunder og samarbejdspartnere.


2019 Forretning

LEDlight Danmark A/S er i dag en solid og sund forretning, som drives med stor respekt for kunder og leverandører.
Vi har stort fokus på en sund økonomi og langvarige og gode kunderelationer samt en målsætning om at levere det rette produkt og kvalitet til den rette pris.

Vi er i dag 7 ansatte og rådgiver og samarbejder med over 1000 el-installatører og virksomheder i hele norden. Vi bestræber os fortsat på at være den foretrukne leverandør og samarbejdspartner når det gælder professionelle belysningsløsninger.


Værdier

LEDlight Danmark A/S præsenterer en stor serie af kvalitetsprodukter.
Vi følger løbende med i udviklingen og vores kyndige og veluddannede personale, bliver løbende efteruddannet i takt med at nye teknologier kommer frem.
Vi giver altid en saglig vurdering og sætter os ind i kundens behov og ønsker med respekt for æstetikken.
Ydelserne vi leverer i form af kundebesøg, lysberegninger, energiberegninger og vejledning skal være af højeste kvalitet og vores holdning er, at kunderne skal være trygge hele vejen når de handler med os.


Morten Bitsch
Stifter & Direktør

Morten Bitsch

CEO/FOUNDER

+45 23956224

Martin Jespersen

ADMINISTRATION- & PROJEKTCHEF/PARTNER

+45 61436600

Wei Wei Li

SUPPLY CHAIN MANAGER/PARTNER

+45 60665888