LEDLIGHT DANMARK A/S
Vi tilbyder professionel LED belysning og giver vores kunder ekspertrådgivning og løsninger.

LEDLight Danmark blev etableret i 2009. Vi er en professionel leverandør af belysnings løsninger, der tilbyder komplette produktprogrammer til skoler, sundhedssektoren, kommercielle og industrielle bygninger, kontorer, havne, sportarealer, og detailhandel.

Efter en årrække som projekt ingeniør i FLSmidth, startede Morten Bitch LEDLight Danmark A/S. Missionen om at leverer professionel kvalitets belysning og rådgive el-installatør i hele landet, blev skudt i gang i starten af 2010 fra Mortens lejlighed i Holbæk.

Med et solidt netværk indenfor branchen, og nye led teknologier – kunne LEDLight Danmark gennemfører sine første projekter for Roskilde kommune og nordea bank. 

I midten af 2010 startede vores nuværende supply chain manager & partner Wei Wei Li med henblik på at styrke samarbejdet med nuværende og ny producenter, på et globalt plan.

Med LED teknologiens fremgang og gennemslagskraft indenfor belysnings branchen, fik LEDLight Danmark de efterfølgende år, for alvor etableret sig på det skandinaviske marked – som en professionel og seriøs samarbejdspartner blandt landets el-installatør og virksomheder. 

I starten af 2012 begyndte vores nuværende salgschef Martin Jespersen i virksomheden med henblik på at stå i spidsen for salg & kunderelationer og dermed styrke fremtidig vækst. Med en stærk erfaring indenfor El branchen og tidligere ansat i nogle af landets store El virksomheder – fulgte der et stort netværk og erfaring, dermed skabte yderligere vækst og fremgang.

I 2016 flyttede virksomheden til vores nuværende adresse i Holbæk – hvor vi har over 1000 Kvm lager, 350 Kvm kontor miljø, mødelokale og showrom.

I årene fra 2016 til nu – med en solid og sund vækst, langvarrig og gode leverandør samt vedvarende og glade kunderelationer – fortsætter vi med vores gode samarbejder og fremgang.

LEDLight Danmark A/S har i dag 7 ansatte, og rådgiver og samarbejder med over 600 elinstallatør og virksomheder i hele norden. Vi bestræber os fortsat på at være den fortrukne leverandør og samarbejdspartner når det gælder professionel belysnings løsninger til landets El-installatører og virksomheder 

 

LEDlight Danmark A/S præsentere high-end LED-belysning udelukkende til El-installatør og virksomheder. Vores fokus på samarbejde vil altid omhandle professionel rådgivning, lysdesign, projektering og levering af professionel LED belysning.

Vi yder altid et højt serviceniveau til vores samarbejdspartnere og ønsker,altid at deres oplevelser overstiger deres forventninger.

Vi har ingen ledige stillinger lige nu